Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2023 Şubat - Blog

Pandora Küpeler
Pandora Küpeler
Pandora Küpeler modelleri tüm Dünya çapında yoğun ilgi gören aksesuarlardır. Bu aksesuarlar farklı metallerden üretilebilir. Bunun yanı sıra bu bilekliğin yoğun ilgi görmesinin başlıca sebebi ise kişiselleştirilebilir bir ürün olmasıdır.
Liralı Bileklikler
Liralı Bileklikler
Altın bileklik modelleri kadın stilinin birer simgesidir. Her tarza, karaktere göre kişilerin zevkleri doğrultusunda tercih ettiği bileklik modelleri, var olan trendlerin yanı sıra kişisel zevkler konusunda önemli bir çıkarım yapılmasını sağlar.
Pandora Bileklikler
Pandora Bileklikler
Pandora bileklik modelleri aslında tüm bilekliklerden farklı ve anlamsal yapıya sahiptir. Kişisel ve hemen ya da uzun bir süreçte bir yeni sembol eklenerek özelleştirilebilen bu bileklik modelleri bu yönüyle tüm bileklik modellerinden ayrılır. Bu bileklik modelleri kadınlar için tasarlanmıştır.
Erkek Yüzükleri
Erkek Yüzükleri
Erkek altın yüzük modelleri her dönemde kullanılarak gücün, asaletin bir göstergesi olarak kabul edilmiştir. Genç yaşlardaki erkekler tarafından da kullanılabildiği gibi devamında ilerleyen yaşlardaki beyefendilerin de kullanmayı tercih ettiği aksesuarların başında gelmektedir.
Altın Baget Yüzükler
Altın Baget Yüzükler
Altın baget yüzükler son yıllarda hanımefendilerin en çok tercih ettiği yüzük modelleri arasındadır. Zarif bir yüzük olarak tabir edebileceğimiz altın baget yüzükler genellikle evlilik teklifi için beyefendilerin satın aldığı yüzüklerdir.
Altın Tesbihler
Altın Tesbihler
Sevgililer Günü öncesinde o güne özel bir plan için çiftler hazırlıklara başlamaktadır. Özel bir yemek, ortam değişikliği, farklı bir hediye bu geceyi şahane kılmak için yeterli olabilir. Kişilerin birbirleri için yaptıkların farklı ve özel olan her şey aslında bu günü diğer günlerden ayrıcalıklı kılacaktır.
Cetaş Online Satış
Cetaş Online Satış
Gün geçtikçe dünyanın her yerinde online satış daha çok değer kazanmaya ve kullanılmaya devam ediyor. Gelişmemiş toplumlar bile internet kullanımının bu interaktif yönüyle tanışmaya başladı. 20 yıl önce sipariş ettiğimiz herhangi bir şeyin kısa bir süre önce kapımızda olacağını düşünmek bir hayal olabilirdi.
Dorika Bileklikler
Dorika Bileklikler
Bilezikler ve bileklikler tarihin tozlu sayfalarında yer alan, her dönemde bir aksesuar olarak önemli bir değer görmüş mücevherlerdir. Uzun geçmişte zanaat ve sanatın bir araya gelerek ortaya çıkardığı bu tasarımlar her döneme özgü olarak farklı biçimlerde tasarlanmış; altının esnek yapısına uygun olarak en ince haliyle farklı motifler kazandırılmıştır.
Harf Kolyeler
Harf Kolyeler
Samsun kuyumcu markaları tarafından tasarlanarak satışa sunulan kolyeler alıcıları tarafından gramaj, ayar ve beğeni açısından değer görmektedir. Daha çok gramaj açısından değerlendirilenler yatırım amaçlı olarak tercih edilir.
Fantazi Kolyeler
Fantazi Kolyeler
Fantezi kolyeler, genellikle mitolojiden, sihirden ve diğer fantastik unsurlardan ilham alan benzersiz tasarımlara sahip yaratıcı mücevher parçalarıdır.