Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

kolye - Blog

Kaptan Kuyumculuk İle Kendinizi Özel Hissedin
Kaptan Kuyumculuk İle Kendinizi Özel Hissedin
Her kadının kendini iyi hissetmek için motivasyon kaynağı farklıdır. Kimisi spor yaparak, kimisi beslenmesine dikkat ederek, kimisi hünerli parmaklarıyla nefis yemekler yaparak motive olabilir ve günlük hayatında bu sayede çok daha fazla verimli olabilir.
Harf Kolyeler
Harf Kolyeler
Samsun kuyumcu markaları tarafından tasarlanarak satışa sunulan kolyeler alıcıları tarafından gramaj, ayar ve beğeni açısından değer görmektedir. Daha çok gramaj açısından değerlendirilenler yatırım amaçlı olarak tercih edilir.
Fantazi Kolyeler
Fantazi Kolyeler
Fantezi kolyeler, genellikle mitolojiden, sihirden ve diğer fantastik unsurlardan ilham alan benzersiz tasarımlara sahip yaratıcı mücevher parçalarıdır.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Bu Sevgililer Günü’ nde de sevgiliniz için en güzelini seçeceğinize eminiz. Fakat her çift her özel günde birbirine daha farklı ve anlamlı bir hediye alabilmek için çaba sarf ediyor. Kimi zaman kullanıma uygun, uzun ömür vadeden hediyeleri tercih ederken kimi zaman duygulara dokunacak bir hediyeye yönelebiliyorlar. Bazı özel günlerde ise her iki açıdan da değeri olan hediyeler bulunabiliyor.
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Altın bir kolye alacağınız zaman kriterleriniz neler olur? Zincirinin şekli, kolye ucunda yer alan figür, gramajı, bu kolyenin ayarı ya da bunlardan biraz daha farklı… Altın kolyeler bu kriterlere bağlı olarak kişiler tarafından tercih ediliyor.
Sevgililer Günü Kolyesi
Sevgililer Günü Kolyesi
Kadınların kullanım amaçlı tercih ettiği kolyeler kendileri için belirledikleri stil doğrultusunda seçiliyor. Kimi kadın uzun kimi kadın ise kısa kolyeler; kimisi kalın bir zincire kimisi ince bir zincire sahip tasarımlardan hoşlanıyor. Aynı şekilde bazı kadınlar kolye uçlarının olduğu kolyeleri satın alırken kimisi düz uzun zincirleri kullanmayı tercih ediyor.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Kolyeler genellikle kadınlar tarafından tercih edilen; günlük, şık olarak kullanım alanına göre kullanılan aksesuarların başında yer alıyor. Kadınların altın kolye modelleri çok sevmesinin ve talep göstermesinin başlıca sebebi ise yaz kış demeden her mevsimde kullanılabilir aynı zamanda da görünür olması.
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı hediyesi herkesin yeni yıla bir ay kala bir bütçe belirleyip arayışa girdiği özel gün hediyelikleri arasında. Kimisi bu hediyeleri ve bütçeyi yeni yılı kimlerle geçireceğine göre kimisi de doğrudan değer verdiği kişiyi düşünerek seçiyor. Eğer yılbaşı gecesi kalabalık bir grupla birlikte geçirilecekse herkesi düşünmek gerekiyor.
Cetaş Kolye Modelleri
Cetaş Kolye Modelleri
Cetaş kolye modelleri tasarımlarından da anlaşılabileceği için zevkleri veya giyim tarzlarının bulundukları alanlara göre çeşitlenen farklı kişilik yapılarına sahip kadınlar için tasarımlarını ortaya çıkarmaktadır.