Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2023 Ocak - Blog

Yüzük Modelleri
Yüzük Modelleri
Kadınların kullanmayı en çok sevdiği aksesuarlardan biri olan yüzüklere olan ilgi modanın gelişimi ve değişimine yönelik çeşitlenerek artmaktadır. Özellikle yüzük modasının kendi içindeki gelişimi ile birlikte son yıllarda eklem yüzükleri ile birlikte yüzük modellerine yeni bir soluk getirilmiştir.
Sevgililer Günü Kolyesi
Sevgililer Günü Kolyesi
Kadınların kullanım amaçlı tercih ettiği kolyeler kendileri için belirledikleri stil doğrultusunda seçiliyor. Kimi kadın uzun kimi kadın ise kısa kolyeler; kimisi kalın bir zincire kimisi ince bir zincire sahip tasarımlardan hoşlanıyor. Aynı şekilde bazı kadınlar kolye uçlarının olduğu kolyeleri satın alırken kimisi düz uzun zincirleri kullanmayı tercih ediyor.
Sevgili Yüzükleri
Sevgili Yüzükleri
Alyans seçimleri söz kesimi öncesinde gelin ve damadın zevklerine yönelik alınmaktadır. Genellikle isteme merasimi ile birlikte söz kesilirken nişanda da bu yüzükler kullanılmaya devam edilmektedir. Evlilikle birlikte çoğu zaman farklı bir yüzük kullanılmaya başlanır fakat aynı yüzüğü sol parmakta kullanmayı tercih eden çiftler de vardır.
Tektaş Hediyeler
Tektaş Hediyeler
Tektaşlar tasarımları itibariyle birbirinden ayrılan yüzük modelleridir. Bu ayrım genellikle kişisel zevklere dayanır. Tasarımcıların kişisel zevklerden yola çıkarak tasarladığı tektaş yüzük modelleri, ince işçilikler ve taşların kesimiyle birbirinden ayrılır. Her kadının hayalini kurduğu bir tektaş modeli vardır. Fakat evlenme teklifi edeceğiniz kişinin nasıl bir tektaş hayali kurduğunu bilemiyor olabilirsiniz.
Erkek Yüzük Modelleri
Erkek Yüzük Modelleri
Yüzükler asırlardır erkekler tarafından en çok kullanılan aksesuarlar arasında… Geçmiş dönemde her hükümdar tarafından kullanılan altın ve değerli taşların yer aldığı yüzükler her dönemde gücün bir göstergesi olarak kabul edilmiştir.
Sevgiliye Bileklikler
Sevgiliye Bileklikler
Her Sevgililer Günü’nde herkesin aklında aynı soru… Bu Sevgililer Günü’ nde ona ne alacağım? Aslında biliyoruz internet Sevgililer Günü hediyesi için binlerce alternatifle dolu. Fakat bazılarımız kişiye özel bir şey alarak sevdiğini özel hissettirmekten yana. Emek verilmiş, ince düşünülmüş, her ayrıntısına kadar değerlendirilmiş bir hediye elbette ki tüm hediye çeşitleri arasından en kıymetlisi.
Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Her Sevgililer Günü’nde aynı telaşı yaşarken aslında güzel ayrıntıları kaçırıyoruz çoğu zaman ve kimimiz için bu özel günün önce bu günün tadını çıkarmaktansa hediye, mekan ve buna yönelik hazırlık süreçleriyle geçiriyor vaktini.