Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2023 Şubat - Blog

Piercingler
Piercingler
Piercing, vücudun bir bölümünde bir delik oluşturularak ve bu delikten mücevherlerin yerleştirildiği bir vücut modifikasyonu şeklidir.
Erkek Bileklikler
Erkek Bileklikler
Erkekler için altın bilezikler yüzyıllardır popüler bir aksesuar olmuştur ve günümüzde de popüler bir seçimdir. Basit ve abartısızdan cesur ve dekoratife kadar çeşitli stil ve tasarımlarda gelirler.
Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Tektaş yüzükler, 1400'lere dayanan nişan yüzüklerinde tektaş pırlantaların ilk kaydedilen kullanımıyla yüzyıllardır popüler olmuştur. Yıllar geçtikçe, tektaş yüzükler, zamansız güzellikleri ve çok yönlülükleri nedeniyle nişan yüzükleri için popüler bir seçim olmaya devam etti.
Kuyumculuğun Modası
Kuyumculuğun Modası
Mücevher, binlerce yıldır insan kültürünün temel taşı olmuştur. Eski uygarlıklardan günümüz toplumuna kadar takı her zaman güzelliğin, zenginliğin ve kişisel tarzın sembolü olmuştur. İster koleksiyonunuza eklemek için yeni bir takı arıyor olun ister sevdiğiniz biri için mükemmel bir hediye arıyor olun, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun sayısız seçenek mevcuttur.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Altın küpeler, çok yönlü, zamansız ve zarif oldukları için herhangi bir mücevher koleksiyonunun temel öğesidir. İster basit bir altın saplama çifti, ister daha ayrıntılı bir avize küpe çifti olsun, altın küpeler herhangi bir kıyafete sofistike bir dokunuş katar.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Bu Sevgililer Günü’ nde de sevgiliniz için en güzelini seçeceğinize eminiz. Fakat her çift her özel günde birbirine daha farklı ve anlamlı bir hediye alabilmek için çaba sarf ediyor. Kimi zaman kullanıma uygun, uzun ömür vadeden hediyeleri tercih ederken kimi zaman duygulara dokunacak bir hediyeye yönelebiliyorlar. Bazı özel günlerde ise her iki açıdan da değeri olan hediyeler bulunabiliyor.
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Altın bir kolye alacağınız zaman kriterleriniz neler olur? Zincirinin şekli, kolye ucunda yer alan figür, gramajı, bu kolyenin ayarı ya da bunlardan biraz daha farklı… Altın kolyeler bu kriterlere bağlı olarak kişiler tarafından tercih ediliyor.