Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

yüzük - Blog

Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Tektaş yüzükler, 1400'lere dayanan nişan yüzüklerinde tektaş pırlantaların ilk kaydedilen kullanımıyla yüzyıllardır popüler olmuştur. Yıllar geçtikçe, tektaş yüzükler, zamansız güzellikleri ve çok yönlülükleri nedeniyle nişan yüzükleri için popüler bir seçim olmaya devam etti.
Yüzük Modelleri
Yüzük Modelleri
Kadınların kullanmayı en çok sevdiği aksesuarlardan biri olan yüzüklere olan ilgi modanın gelişimi ve değişimine yönelik çeşitlenerek artmaktadır. Özellikle yüzük modasının kendi içindeki gelişimi ile birlikte son yıllarda eklem yüzükleri ile birlikte yüzük modellerine yeni bir soluk getirilmiştir.
Sevgili Yüzükleri
Sevgili Yüzükleri
Alyans seçimleri söz kesimi öncesinde gelin ve damadın zevklerine yönelik alınmaktadır. Genellikle isteme merasimi ile birlikte söz kesilirken nişanda da bu yüzükler kullanılmaya devam edilmektedir. Evlilikle birlikte çoğu zaman farklı bir yüzük kullanılmaya başlanır fakat aynı yüzüğü sol parmakta kullanmayı tercih eden çiftler de vardır.
Tektaş Hediyeler
Tektaş Hediyeler
Tektaşlar tasarımları itibariyle birbirinden ayrılan yüzük modelleridir. Bu ayrım genellikle kişisel zevklere dayanır. Tasarımcıların kişisel zevklerden yola çıkarak tasarladığı tektaş yüzük modelleri, ince işçilikler ve taşların kesimiyle birbirinden ayrılır. Her kadının hayalini kurduğu bir tektaş modeli vardır. Fakat evlenme teklifi edeceğiniz kişinin nasıl bir tektaş hayali kurduğunu bilemiyor olabilirsiniz.
Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Her kadın yetişkinlik dönemi ile birlikte giyiminde farklı stillere yönelip, kendine özgü bir makyaj tasarımı geliştirirken bunları kendine yakıştırdığı şekillerde ve modaya uyumuna göre belirliyor. Kadınlar kendine özgü farklı farklı tarzları benimserken her biri artık onu yansıtan bir duruşa bürünüyor.
Altın Yüzük Modelleri
Altın Yüzük Modelleri
Altın yüzükler her dönemde kadınlar tarafından büyük ilgi gören mücevherler arasında. Son on yılda ortaya çıkan eklem yüzükleriyle minimal yüzük çeşitliliği de talep ile doğru orantılı olarak artış gösterdi. Eklem yüzüklerine uygulanan minimal çalışmalar tüm yüzük çeşitlerine girdi ve artık her parmağa uygun yüzükte minimalizmin etkisini görebilmek mümkün.
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı hediyesi herkesin yeni yıla bir ay kala bir bütçe belirleyip arayışa girdiği özel gün hediyelikleri arasında. Kimisi bu hediyeleri ve bütçeyi yeni yılı kimlerle geçireceğine göre kimisi de doğrudan değer verdiği kişiyi düşünerek seçiyor. Eğer yılbaşı gecesi kalabalık bir grupla birlikte geçirilecekse herkesi düşünmek gerekiyor.
Burçlara Göre Altın Yüzükler
Burçlara Göre Altın Yüzükler
Altın yüzükler konusunda seçim yapamıyor ya da sevdiğiniz kişiye değerli bir hediye vermek istiyorsanız astroloji size bu konuda yol gösterebilir.
Parmak Yapılarına Göre Yüzük Modelleri
Parmak Yapılarına Göre Yüzük Modelleri
Altın yüzükler, kadınlar tarafından vazgeçilmeyen aksesuarlar arasındadır. Son yıllarda yüzük konseptlerinin içerisine eklem yüzüğü çeşitlerinin de eklenmesiyle ellerde farklı bir stil yaratılarak, kuyumcu mağazalarında hızla çeşitleri sergilenmeye başlamıştır.
Altın Yüzüklerde El Yapısı
Altın Yüzüklerde El Yapısı
Kadınların parmaklarını şekillendiren, ellere zarafet veren yüzükler uzun bir süreçte tasarlanıp, altına farklı yöntemlerle şekil verilerek kuyumcu vitrinlerinde yerini almaktadır.