Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2022 Ocak - Blog

Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Altın küpeler, giyim stilimizin vazgeçilmez bir parçası olarak her gün kulaklardaki yerini almaktadır. Her zaman farklı kıyafetlerle çevremizdeki kişilerin dikkatini çekerken altın küpelerle küçük ama fark yaratan detaylara yer verdiğimizde kendimiz adına mükemmel bir imaj oluşturabiliriz.
Altın Küpe Stilleri
Altın Küpe Stilleri
Stilinizi ön plana çıkaracağınız altın küpeler sayesinde, seçimlerinizle bir adım öne çıkabilir giyiminize bütünlük ve ışıltı katabilirsiniz. Kuyumcu mağazalarında yüzlerce çeşidine yer verilen altın küpelerle istediğiniz görünümü yaratabilmek için bu küpelerden ilham alabilirsiniz.
Yüz Şekline Göre Altın Küpe Seçimi
Yüz Şekline Göre Altın Küpe Seçimi
Altın küpe seçimi yaparken çoğu zaman çeşitlerine, desenlerime, taşlı ya da renkli yapılarına göre karar kılmaktayız. Şüphesiz ki bu seçimi yaparken bizi yönlendiren en temel etken giyim tarzımız ve göz zevkimizdir.
Altın Küpe Modelleri
Altın Küpe Modelleri
Günümüzde çağdaş modellerin de üretilmesiyle birlikte ilgiyi üzerine çeken altın küpeler, kullanım alanlarına göre farklı amaçlarla satın alınmaktadır. Her ne kadar bulunduğumuz ortama göre kıyafet seçimlerimiz ve tarzımız değişiyor olsa da, hepimizin çoğunlukla yansıttığı ve giymeyi tercih ettiği kıyafetler bulunmaktadır.
Altın Küpelerin Tarihi
Altın Küpelerin Tarihi
Yüzyıllardır kullanılan küpeler, hemen her kültürde kendine yer etmiş ve farklı anlamlar taşımıştır. Günümüzde hala yer yer küpe kullanımı başlı başına bir anlam ifade edebiliyorken, bu durum küpede kullanılan desenlere göre de değişiklik gösterebilmektedir.
Antik Çağlarda Altın Bilezikler
Antik Çağlarda Altın Bilezikler
Neredeyse 7000 yıllık geçmişe sahip olan bilezikler birçok uygarlık tarafından esnek dalların kullanılmasıyla bilekteki süs eşyaları olarak kullanılmıştır.
Altın Bilezik Modelleri
Altın Bilezik Modelleri
Geçmişten günümüze hemen her kültürde kıymetli bir yer kaplayan altın bilezikler, gözde mücevherlerin yanında yerini alarak altın takılar arasındaki yetkinliğini sürdürmektedir.
Altın Bilezik İle Tarzı Yakala
Altın Bilezik İle Tarzı Yakala
İnce altın bilezikleri giyim tarzınızla nasıl eşleştirebileceğinizi bir önceki makalemizde incelemiştik. Elinizde kalın formlu altın bilezikler bulunuyor ve bunları kullanarak giyim tarzınızla parlamak istiyorsanız bu bileziklerin kullanımıyla ilgili değerlendirmemiz size yol gösterecektir.
Altın Bilezik Kombinleri
Altın Bilezik Kombinleri
Altın bilezikler, kombinleme konusunda kadınların zihinlerinde soru işaretlerine yol açabilmektedir. Kombinlemeyi tek bir bilezikle yapmanız durumunda bu altın bileziği kıyafetinizle eşleştirmeniz sizi kısıtlayabilir. Çünkü tek bilezik seçimi, o bilezikte kullanılan renk, taş, altının tonu gibi alanlarla giyinmeniz konusunda sizi sınırlandıracaktır.
Altın Bileziğin Tarihi
Altın Bileziğin Tarihi
Tarihte takının ilk olarak karşımıza çıktığı örneklerden biri olan bilezikler, yüzyıllardır kadın ve erkeklerin kullandığı tarihte gücü ve gösterişi temsil eden; günümüzde ise zevklere göre çeşitleri tercih edilen ve severek kullanılan aksesuarlardır.