Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2023 Ağustos - Blog

Fantezi Bileklikler
Fantezi Bileklikler
Fantezi altın bileklikler, tasarımcılar tarafından yaratıcı gücün sınırlarının zorlandığı eşsiz parçalar olarak bilinmektedir. Bu bileklik modellerinin en önemli özelliği bir başka bilekliğe benzemeyen eşsiz duruşlarıdır. Her dönemde ve her zaman ilgi çeker. Kendine özgü duruşları dolayısıyla kadınların stilini bütünler. Hemen her giyim tarzına sahip kadın için onun stilini yansıtacak, özel tasarım bir fantezi bileklik bulmak mümkündür.
Cetaş Satış Noktası
Cetaş Satış Noktası
Cetaş satış noktası markalar da vitrinlerinde markanın ürünlerine özenle yer vermektedir. Samsun kuyumcu markaları ve Samsunlu hanımefendilerin de ilgi odağında olan Cetaş, Türkiye’ de güvenilir markalar tarafından satışa sunulmaktadır. Samsun’ da ise Cetaş satış noktası olma unvanını kazanmış marka olan Kaptan Kuyumculuk, markanın mücevherlerinin satışları konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.
Cetaş Bilezikler
Cetaş Bilezikler
Cetaş bilezikler kadınların en çok tercih ettiği tasarımlar arasında yer alır. Kullandıkları ışıltılı altın rengi, kullanılan altın renginin tonu, ortaya çıkarılan tasarımlar ve bilezikler sahip olduğu özelliklerin tamamıyla çağdaş bir görünümü ortaya koymaktadır.
Cetaş Kolyeler
Cetaş Kolyeler
Cetaş kolyeler, şıklık, zarafet, nahif bir görünümü ortaya seçimlerinizle çıkarırken markanın tasarımlarını Kaptan Kuyumculuk aracılığıyla satışa sunuyor. Cetaş kolyeler hakkında detaylı bilgi almak için siz de şimdi Kaptan Kuyumculuk ile iletişime geçebilir siparişinizi hemen oluşturabilirsiniz.
Cetaş Bileklikler
Cetaş Bileklikler
Cetaş’ ın yeni koleksiyonlarında bulunan kalın bir tasarım yapısına sahip altın bileklikleri, Cetaş bileklikler olarak kuyumcu markaları tarafından satışa sunuluyor. Bununla birlikte, tanınmış bir Samsun kuyumcu markası olan Kaptan Kuyumculuk, Cetaş’ ın göz alıcı altın bileklik modellerini web sayfası ve mağazalarında satışa sunuyor.
Kaptan Kuyumculuk ile Göz Kamaştıran Takılarla Stilinizi Tamamlayın
Kaptan Kuyumculuk ile Göz Kamaştıran Takılarla Stilinizi Tamamlayın
Samsun kuyumcu markaları bölgesel anlamda geleneksel tasarımların üretimini yapan üreticilerdir. Karadeniz bölgesinde yaşayan kadınların geçmişten günümüze kullanmayı tercih ettiği klasikleşmiş tasarımlar bu kuyumcu markaları tarafından satışa sunulmaktadır. Geleneksel anlamda üretilen takılar arasında genellikle kolye, küpe, bilezik bulunur. Karadenizli kadınların en çok tercih ettiği bu aksesuarlar, o dönemde günlük hayatta onları engellemeyecek şekilde tasarlanmasının yanı sıra bir yandan kadınların aksesuarları vasıtasıyla bir kez daha parlamasına ve şıklığının ortaya çıkmasına yardımcı olmuştur.
Kaptan Kuyumculuk, Kalite ve Şıklığın Adresi
Kaptan Kuyumculuk, Kalite ve Şıklığın Adresi
Kadınlar şık olmak için birbirinden farklı yöntemlere başvuruyor. Şık olmak istemelerindeki asıl amaç ise şüphesiz ki kişinin kendini sevmesi…