Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

sevgililergünü - Blog

Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Tektaş yüzükler, 1400'lere dayanan nişan yüzüklerinde tektaş pırlantaların ilk kaydedilen kullanımıyla yüzyıllardır popüler olmuştur. Yıllar geçtikçe, tektaş yüzükler, zamansız güzellikleri ve çok yönlülükleri nedeniyle nişan yüzükleri için popüler bir seçim olmaya devam etti.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Bu Sevgililer Günü’ nde de sevgiliniz için en güzelini seçeceğinize eminiz. Fakat her çift her özel günde birbirine daha farklı ve anlamlı bir hediye alabilmek için çaba sarf ediyor. Kimi zaman kullanıma uygun, uzun ömür vadeden hediyeleri tercih ederken kimi zaman duygulara dokunacak bir hediyeye yönelebiliyorlar. Bazı özel günlerde ise her iki açıdan da değeri olan hediyeler bulunabiliyor.
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Altın bir kolye alacağınız zaman kriterleriniz neler olur? Zincirinin şekli, kolye ucunda yer alan figür, gramajı, bu kolyenin ayarı ya da bunlardan biraz daha farklı… Altın kolyeler bu kriterlere bağlı olarak kişiler tarafından tercih ediliyor.
Sevgililer Günü Kolyesi
Sevgililer Günü Kolyesi
Kadınların kullanım amaçlı tercih ettiği kolyeler kendileri için belirledikleri stil doğrultusunda seçiliyor. Kimi kadın uzun kimi kadın ise kısa kolyeler; kimisi kalın bir zincire kimisi ince bir zincire sahip tasarımlardan hoşlanıyor. Aynı şekilde bazı kadınlar kolye uçlarının olduğu kolyeleri satın alırken kimisi düz uzun zincirleri kullanmayı tercih ediyor.
Tektaş Hediyeler
Tektaş Hediyeler
Tektaşlar tasarımları itibariyle birbirinden ayrılan yüzük modelleridir. Bu ayrım genellikle kişisel zevklere dayanır. Tasarımcıların kişisel zevklerden yola çıkarak tasarladığı tektaş yüzük modelleri, ince işçilikler ve taşların kesimiyle birbirinden ayrılır. Her kadının hayalini kurduğu bir tektaş modeli vardır. Fakat evlenme teklifi edeceğiniz kişinin nasıl bir tektaş hayali kurduğunu bilemiyor olabilirsiniz.
Sevgiliye Bileklikler
Sevgiliye Bileklikler
Her Sevgililer Günü’nde herkesin aklında aynı soru… Bu Sevgililer Günü’ nde ona ne alacağım? Aslında biliyoruz internet Sevgililer Günü hediyesi için binlerce alternatifle dolu. Fakat bazılarımız kişiye özel bir şey alarak sevdiğini özel hissettirmekten yana. Emek verilmiş, ince düşünülmüş, her ayrıntısına kadar değerlendirilmiş bir hediye elbette ki tüm hediye çeşitleri arasından en kıymetlisi.
Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Her Sevgililer Günü’nde aynı telaşı yaşarken aslında güzel ayrıntıları kaçırıyoruz çoğu zaman ve kimimiz için bu özel günün önce bu günün tadını çıkarmaktansa hediye, mekan ve buna yönelik hazırlık süreçleriyle geçiriyor vaktini.