Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

altın - Blog

Kaptan Kuyumculuk İle Kendinizi Özel Hissedin
Kaptan Kuyumculuk İle Kendinizi Özel Hissedin
Her kadının kendini iyi hissetmek için motivasyon kaynağı farklıdır. Kimisi spor yaparak, kimisi beslenmesine dikkat ederek, kimisi hünerli parmaklarıyla nefis yemekler yaparak motive olabilir ve günlük hayatında bu sayede çok daha fazla verimli olabilir.
Piercingler
Piercingler
Piercing, vücudun bir bölümünde bir delik oluşturularak ve bu delikten mücevherlerin yerleştirildiği bir vücut modifikasyonu şeklidir.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Kolyeler genellikle kadınlar tarafından tercih edilen; günlük, şık olarak kullanım alanına göre kullanılan aksesuarların başında yer alıyor. Kadınların altın kolye modelleri çok sevmesinin ve talep göstermesinin başlıca sebebi ise yaz kış demeden her mevsimde kullanılabilir aynı zamanda da görünür olması.
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı hediyesi herkesin yeni yıla bir ay kala bir bütçe belirleyip arayışa girdiği özel gün hediyelikleri arasında. Kimisi bu hediyeleri ve bütçeyi yeni yılı kimlerle geçireceğine göre kimisi de doğrudan değer verdiği kişiyi düşünerek seçiyor. Eğer yılbaşı gecesi kalabalık bir grupla birlikte geçirilecekse herkesi düşünmek gerekiyor.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Geçmişten günümüze muhteşem mücevherlerin ortaya çıkmasını sağlayan altın, değerini hiçbir zaman kaybetmeden hala en çok tercih edilen değerli madenler arasında. Her geçen sene değişen modayla birlikte kullanılan aksesuarlar ve dolayısıyla mücevherler de çeşitleniyor.
22 Ayar Bileklikler
22 Ayar Bileklikler
22 ayar altın bileklikler, o bilekliğin içerisinde yüksek oranda altının kullanıldığı, diğer metallerin ise 22 ayar bir bileklik için en az oranda tutulduğu altın bileklik çeşitleridir. 22 ayar bileklik modelleri en çok tercih edilen ayar grubundadır. Çünkü bu tür altınlar her zaman değerini korur.
Senin Mücevherin
Senin Mücevherin
Genellikle altın, gümüş ve elmas gibi değerli metallerden ve taşlardan yapılır, ancak cam, plastik veya ahşap gibi diğer malzemelerden de yapılabilir.Bilinen en eski örnekleri eski Mısır ve Mezopotamya'ya kadar uzanan takılar, binlerce yıldır insanlar tarafından giyilmektedir.
Göz Bileklikler
Göz Bileklikler
Bir göz bileziği, göz şeklinde bir tılsım veya kolye ucu bulunan bir bilezik türüdür. Göz, birçok farklı kültürde bulunan ve genellikle koruma, iyi şans ve gerçeği görme yeteneği ile ilişkilendirilen bir semboldür.
Fantazi Bileklikler
Fantazi Bileklikler
Fantazi bileklikler, ilhamını efsanevi ve fantastik temalardan alan bir takı türüdür. Genellikle altın, gümüş veya değerli taşlar gibi malzemelerden yapılırlar ve efsanevi yaratıkları, büyülü güçleri veya büyülü dünyaları temsil eden karmaşık tasarımlar ve sembollerle süslenebilirler.
Altın Piercingler
Altın Piercingler
Piercing, takı veya diğer dekoratif eşyaları yerleştirmek amacıyla vücutta bir delik açma uygulamasıdır. Binlerce yıldır insanlar tarafından uygulanan ve dünya çapında birçok farklı kültürde bulunabilen bir vücut modifikasyonu şeklidir.