Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

küpe - Blog

Pandora Küpeler
Pandora Küpeler
Pandora Küpeler modelleri tüm Dünya çapında yoğun ilgi gören aksesuarlardır. Bu aksesuarlar farklı metallerden üretilebilir. Bunun yanı sıra bu bilekliğin yoğun ilgi görmesinin başlıca sebebi ise kişiselleştirilebilir bir ürün olmasıdır.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Altın küpeler, çok yönlü, zamansız ve zarif oldukları için herhangi bir mücevher koleksiyonunun temel öğesidir. İster basit bir altın saplama çifti, ister daha ayrıntılı bir avize küpe çifti olsun, altın küpeler herhangi bir kıyafete sofistike bir dokunuş katar.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Altın küpeler, kulaklara takılan popüler bir takı türüdür. Yumuşak, yoğun, sarı bir metal olan altından yapılırlar, oldukça sünek ve dövülebilir. Altın iyi bir elektrik iletkenidir ve hava veya su erozyonundan etkilenmez, bu da onu mücevherat için ideal bir malzeme yapar.
Küpelerin Tragus'a Evrimi
Küpelerin Tragus'a Evrimi
Yakın zamanda küpelerin vazgeçilmezi haline gelen tragus, Rihanna sayesinde neredeyse tüm dünyaya nam salmıştır. Farklı bir tarz yaratan tragus, önceleri ülkemizde yalnızca rahat ve spor giyim tarzından hoşlanan hanımefendiler tercih edebiliyorken, artık her giyim stilinde kullanılabiliyor ve farklı modelleriyle bu küçücük detay inanılmaz bir şekilde göze çarpıyor.
Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Altın küpeler, giyim stilimizin vazgeçilmez bir parçası olarak her gün kulaklardaki yerini almaktadır. Her zaman farklı kıyafetlerle çevremizdeki kişilerin dikkatini çekerken altın küpelerle küçük ama fark yaratan detaylara yer verdiğimizde kendimiz adına mükemmel bir imaj oluşturabiliriz.
Yüz Şekline Göre Altın Küpe Seçimi
Yüz Şekline Göre Altın Küpe Seçimi
Altın küpe seçimi yaparken çoğu zaman çeşitlerine, desenlerime, taşlı ya da renkli yapılarına göre karar kılmaktayız. Şüphesiz ki bu seçimi yaparken bizi yönlendiren en temel etken giyim tarzımız ve göz zevkimizdir.
Altın Küpe Modelleri
Altın Küpe Modelleri
Günümüzde çağdaş modellerin de üretilmesiyle birlikte ilgiyi üzerine çeken altın küpeler, kullanım alanlarına göre farklı amaçlarla satın alınmaktadır. Her ne kadar bulunduğumuz ortama göre kıyafet seçimlerimiz ve tarzımız değişiyor olsa da, hepimizin çoğunlukla yansıttığı ve giymeyi tercih ettiği kıyafetler bulunmaktadır.
Altın Küpelerin Tarihi
Altın Küpelerin Tarihi
Yüzyıllardır kullanılan küpeler, hemen her kültürde kendine yer etmiş ve farklı anlamlar taşımıştır. Günümüzde hala yer yer küpe kullanımı başlı başına bir anlam ifade edebiliyorken, bu durum küpede kullanılan desenlere göre de değişiklik gösterebilmektedir.