Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2022 Şubat - Blog

Cetaş 585 Bileklik Fiyatları
Cetaş 585 Bileklik Fiyatları
Her biri farklı tasarım yapılarına sahip Cetaş bileklikleri özel koleksiyonlarından ortaya çıkan parçalarının yanı sıra farklı zevklere sahip kişilerin tercihlerine hitap edecek şekilde hazırlanmaktadır. Aksesuarları, tasarımlar ortaya çıkarılırken her şeyden ziyade önde tutulan modayı takip eden yönünün güçlü yaratımlarıdır. Benzerlerini hiçbir yerde göremeyeceğiniz bu muhteşem tasarımlarıyla herkesin ilgisini çekmektedir.
Cetaş Altın
Cetaş Altın
Cetaş Jewelry, kuyumculuk alanında verdiği hizmet ile kuyumcu markaları tarafından oldukça tercih edilen bir marka olma özelliği taşımaktadır. Markaların Cetaş altın çeşitleri için yaptığı ve sık görülen yorumlardan biri de Cetaş’ ın cilalama işini ustalıkta yaptığıdır.
Cetaş Kuyumculuk
Cetaş Kuyumculuk
Cetaş Kuyumculuk mücevher sanatında sunduğu yenilikçi bakış açısıyla tasarımlarını mücevher severlerle buluşturmaktadır. Bu tasarımları ortaya çıkarırken modernize sanatı elden bırakmadan her geçen gün koleksiyonlarına yeni tasarımları eklemektedir.
Cetaş Jewelry Online Shop
Cetaş Jewelry Online Shop
Giydiğimiz kıyafetlerden kullandığımız ayakkabılara kadar bu ürünler bir marka değeri taşımaktadır. Bu markalara değer veren ise isimlerinden ziyade bugüne kadar yaptığı her türden çalışmalardır.
Alyanslar ile Tarzını Yakala
Alyanslar ile Tarzını Yakala
Alyanslar tasarlanırken, birden çok farklı tarz üzerinde çalışılmaktadır. Farklı stillere sahip kadınların yanı sıra modaya uygun modern tasarımları sunan kuyumcu mağazaları en güncel çeşitlerine vitrinlerinde yer vermektedir.
Kaptan Kuyumculuk Alyans Modelleri
Kaptan Kuyumculuk Alyans Modelleri
Samsun kuyumcu mağazalarında, alyans seçmek için girilen bir kuyumcuda her zevke uygun farklı çeşitleri inceleme olanağı bulabilirken, birçok modelin bir arada bulunması evlenecek kişilere seçim olanağı sunmaktadır.
Alyansların Tarihi
Alyansların Tarihi
Dilimize İngilizceden geçen alyans kelimesi, kelime anlamıyla ittifak ve anlaşma şeklinde çevrilmektedir. Bir birliktelik sonucunda anlaşmayla evliliklerin ortaya çıkması ve devam etmesinde bir temenni anlamı taşıyan alyansın ilk örnekleri Eski Mısır’ da görülmektedir.
Alyanslar ile Stilini Yansıt
Alyanslar ile Stilini Yansıt
Alyanslar hemen her dönemde evliliğin bir sembolü olarak kullanılmaktadır. Üretiminin çeşitlendirilmesiyle zevk sahibi her kadının stilini yansıtır. Erkekler için genellikle sade modelleri üretilirken aynısının işçiliği daha fazla olan ya da taşlara yer verilen çeşitleri kadınlar için üretilen alyanslarda kullanılmaktadır.
Evliliğin Sembolü Alyanslar
Evliliğin Sembolü Alyanslar
Hayatın yeni bir döneme girmesi anlamı taşıyan alyanslar kullanılmaya başladığı andan itibaren bir birlikteliği ve gönül bağını sembolize etmektedir. İşi, parmaklarının yapısı gibi farklı sebeplerle evlilik yüzüklerini kullanamayanlar olsa da evliliğin göstergesi olarak bu yüzüklerin yerine kullanılabilecek bir alternatif neredeyse yoktur.
8 Ayar Altınların Üretimi
8 Ayar Altınların Üretimi
8 ayar takılara olan talebin artmasıyla birlikte Samsun kuyumculuk sektöründe bu gruba yönelik çalışmalar hız kazanmaya başlamıştır. Daha çok altını bir arada kullanabilme isteği, altın fiyatlarının yükselmesi ve 8 ayarın kalitesiz olmasına ilişkin algının yanlış olduğunun anlaşılmasıyla 8 ayar takılar gözde mücevherler arasında yerini almıştır.