Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

Blog

Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Altın Sevgililer Günü Hediyesi
Her Sevgililer Günü’nde aynı telaşı yaşarken aslında güzel ayrıntıları kaçırıyoruz çoğu zaman ve kimimiz için bu özel günün önce bu günün tadını çıkarmaktansa hediye, mekan ve buna yönelik hazırlık süreçleriyle geçiriyor vaktini.
Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Her kadın yetişkinlik dönemi ile birlikte giyiminde farklı stillere yönelip, kendine özgü bir makyaj tasarımı geliştirirken bunları kendine yakıştırdığı şekillerde ve modaya uyumuna göre belirliyor. Kadınlar kendine özgü farklı farklı tarzları benimserken her biri artık onu yansıtan bir duruşa bürünüyor.
Altın Yüzük Modelleri
Altın Yüzük Modelleri
Altın yüzükler her dönemde kadınlar tarafından büyük ilgi gören mücevherler arasında. Son on yılda ortaya çıkan eklem yüzükleriyle minimal yüzük çeşitliliği de talep ile doğru orantılı olarak artış gösterdi. Eklem yüzüklerine uygulanan minimal çalışmalar tüm yüzük çeşitlerine girdi ve artık her parmağa uygun yüzükte minimalizmin etkisini görebilmek mümkün.
Altın Kolye Modelleri
Altın Kolye Modelleri
Kolyeler genellikle kadınlar tarafından tercih edilen; günlük, şık olarak kullanım alanına göre kullanılan aksesuarların başında yer alıyor. Kadınların altın kolye modelleri çok sevmesinin ve talep göstermesinin başlıca sebebi ise yaz kış demeden her mevsimde kullanılabilir aynı zamanda da görünür olması.
2023 Mottomuz Işıltını Yay
2023 Mottomuz Işıltını Yay
Kaptan Kuyumculuk olarak her geçen yıl bünyemize eklediğimiz benzersiz mücevherler ile önce Samsun’ a sonrasında ise tüm Türkiye’ ye satışlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Her gün Türkiye’ nin dört bir yanına web sitemiz üzerinden aldığımız siparişleri ulaştırırken bu alışverişi karşılıklı bir güven çerçevesi içinde geliştiriyoruz.
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı hediyesi herkesin yeni yıla bir ay kala bir bütçe belirleyip arayışa girdiği özel gün hediyelikleri arasında. Kimisi bu hediyeleri ve bütçeyi yeni yılı kimlerle geçireceğine göre kimisi de doğrudan değer verdiği kişiyi düşünerek seçiyor. Eğer yılbaşı gecesi kalabalık bir grupla birlikte geçirilecekse herkesi düşünmek gerekiyor.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Geçmişten günümüze muhteşem mücevherlerin ortaya çıkmasını sağlayan altın, değerini hiçbir zaman kaybetmeden hala en çok tercih edilen değerli madenler arasında. Her geçen sene değişen modayla birlikte kullanılan aksesuarlar ve dolayısıyla mücevherler de çeşitleniyor.
22 Ayar Bileklikler
22 Ayar Bileklikler
22 ayar altın bileklikler, o bilekliğin içerisinde yüksek oranda altının kullanıldığı, diğer metallerin ise 22 ayar bir bileklik için en az oranda tutulduğu altın bileklik çeşitleridir. 22 ayar bileklik modelleri en çok tercih edilen ayar grubundadır. Çünkü bu tür altınlar her zaman değerini korur.
Erkek Yüzükleri
Erkek Yüzükleri
Erkek yüzükleri, erkeklerin takması için özel olarak tasarlanmış yüzüklerdir. Erkek yüzükleri, basit ve abartısızdan ayrıntılı ve gösterişliye kadar çok çeşitli stil ve tasarımlarda mevcuttur.
Çocuk Küpeleri
Çocuk Küpeleri
Çocuk küpeleri, özellikle çocukların takması için tasarlanmış küpelerdir. Çocuk küpeleri genellikle yetişkin küpelerinden daha küçük ve basittir ve paslanmaz çelik veya hipoalerjenik metaller gibi çocukların giymesi güvenli olan malzemelerden yapılır.