Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

Blog

Erkek Bileklikler
Erkek Bileklikler
Erkekler için altın bilezikler yüzyıllardır popüler bir aksesuar olmuştur ve günümüzde de popüler bir seçimdir. Basit ve abartısızdan cesur ve dekoratife kadar çeşitli stil ve tasarımlarda gelirler.
Tektaş Yüzükler
Tektaş Yüzükler
Tektaş yüzükler, 1400'lere dayanan nişan yüzüklerinde tektaş pırlantaların ilk kaydedilen kullanımıyla yüzyıllardır popüler olmuştur. Yıllar geçtikçe, tektaş yüzükler, zamansız güzellikleri ve çok yönlülükleri nedeniyle nişan yüzükleri için popüler bir seçim olmaya devam etti.
Kuyumculuğun Modası
Kuyumculuğun Modası
Mücevher, binlerce yıldır insan kültürünün temel taşı olmuştur. Eski uygarlıklardan günümüz toplumuna kadar takı her zaman güzelliğin, zenginliğin ve kişisel tarzın sembolü olmuştur. İster koleksiyonunuza eklemek için yeni bir takı arıyor olun ister sevdiğiniz biri için mükemmel bir hediye arıyor olun, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun sayısız seçenek mevcuttur.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Altın küpeler, çok yönlü, zamansız ve zarif oldukları için herhangi bir mücevher koleksiyonunun temel öğesidir. İster basit bir altın saplama çifti, ister daha ayrıntılı bir avize küpe çifti olsun, altın küpeler herhangi bir kıyafete sofistike bir dokunuş katar.
Sevgililer Günü Hediyesi
Sevgililer Günü Hediyesi
Bu Sevgililer Günü’ nde de sevgiliniz için en güzelini seçeceğinize eminiz. Fakat her çift her özel günde birbirine daha farklı ve anlamlı bir hediye alabilmek için çaba sarf ediyor. Kimi zaman kullanıma uygun, uzun ömür vadeden hediyeleri tercih ederken kimi zaman duygulara dokunacak bir hediyeye yönelebiliyorlar. Bazı özel günlerde ise her iki açıdan da değeri olan hediyeler bulunabiliyor.
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Sevgiliye Özel Altın Kolye
Altın bir kolye alacağınız zaman kriterleriniz neler olur? Zincirinin şekli, kolye ucunda yer alan figür, gramajı, bu kolyenin ayarı ya da bunlardan biraz daha farklı… Altın kolyeler bu kriterlere bağlı olarak kişiler tarafından tercih ediliyor.
Yüzük Modelleri
Yüzük Modelleri
Kadınların kullanmayı en çok sevdiği aksesuarlardan biri olan yüzüklere olan ilgi modanın gelişimi ve değişimine yönelik çeşitlenerek artmaktadır. Özellikle yüzük modasının kendi içindeki gelişimi ile birlikte son yıllarda eklem yüzükleri ile birlikte yüzük modellerine yeni bir soluk getirilmiştir.
Sevgililer Günü Kolyesi
Sevgililer Günü Kolyesi
Kadınların kullanım amaçlı tercih ettiği kolyeler kendileri için belirledikleri stil doğrultusunda seçiliyor. Kimi kadın uzun kimi kadın ise kısa kolyeler; kimisi kalın bir zincire kimisi ince bir zincire sahip tasarımlardan hoşlanıyor. Aynı şekilde bazı kadınlar kolye uçlarının olduğu kolyeleri satın alırken kimisi düz uzun zincirleri kullanmayı tercih ediyor.
Sevgili Yüzükleri
Sevgili Yüzükleri
Alyans seçimleri söz kesimi öncesinde gelin ve damadın zevklerine yönelik alınmaktadır. Genellikle isteme merasimi ile birlikte söz kesilirken nişanda da bu yüzükler kullanılmaya devam edilmektedir. Evlilikle birlikte çoğu zaman farklı bir yüzük kullanılmaya başlanır fakat aynı yüzüğü sol parmakta kullanmayı tercih eden çiftler de vardır.
Tektaş Hediyeler
Tektaş Hediyeler
Tektaşlar tasarımları itibariyle birbirinden ayrılan yüzük modelleridir. Bu ayrım genellikle kişisel zevklere dayanır. Tasarımcıların kişisel zevklerden yola çıkarak tasarladığı tektaş yüzük modelleri, ince işçilikler ve taşların kesimiyle birbirinden ayrılır. Her kadının hayalini kurduğu bir tektaş modeli vardır. Fakat evlenme teklifi edeceğiniz kişinin nasıl bir tektaş hayali kurduğunu bilemiyor olabilirsiniz.