Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

cetaş jewelry - Blog

Cetaş Satış Noktası
Cetaş Satış Noktası
Cetaş satış noktası markalar da vitrinlerinde markanın ürünlerine özenle yer vermektedir. Samsun kuyumcu markaları ve Samsunlu hanımefendilerin de ilgi odağında olan Cetaş, Türkiye’ de güvenilir markalar tarafından satışa sunulmaktadır. Samsun’ da ise Cetaş satış noktası olma unvanını kazanmış marka olan Kaptan Kuyumculuk, markanın mücevherlerinin satışları konusunda çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.
Cetaş Bileklik Modelleri
Cetaş Bileklik Modelleri
Bizim için değerli birine hediye alırken öncelikle alacağımız hediye üzerinde çalışan güçlü markaları inceleriz. Bunun sebebi hediye alacağımız kişiye kalite yönünden mahcup olmamaktır. Tabii genel görmüş kurallar çerçevesinde dünyaca tanınmış markalardan alışveriş yapmak sizin kendiniz adına ortaya çıkardığınız kaliteli kimliğe fayda sağlamaktadır.
Cetaş ile Tarzını Yakala
Cetaş ile Tarzını Yakala
Cetaş hazırladığı koleksiyonları farklı farklı gruplayarak bunları hazırlanan koleksiyonların ortaya çıkan genel bakışı doğrultusunda isimlendirmektedir. Koleksiyonlar içerisinden ulaşabileceğiniz Cetaş set modelleri yüzük, bilezik/ bileklik, kolye ve küpelerden oluşmaktadır.
Cetaş Jewelry Online Shop
Cetaş Jewelry Online Shop
Giydiğimiz kıyafetlerden kullandığımız ayakkabılara kadar bu ürünler bir marka değeri taşımaktadır. Bu markalara değer veren ise isimlerinden ziyade bugüne kadar yaptığı her türden çalışmalardır.