Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

Blog

Erkek Yüzükleri
Erkek Yüzükleri
Erkek yüzükleri, erkeklerin takması için özel olarak tasarlanmış yüzüklerdir. Erkek yüzükleri, basit ve abartısızdan ayrıntılı ve gösterişliye kadar çok çeşitli stil ve tasarımlarda mevcuttur.
Çocuk Küpeleri
Çocuk Küpeleri
Çocuk küpeleri, özellikle çocukların takması için tasarlanmış küpelerdir. Çocuk küpeleri genellikle yetişkin küpelerinden daha küçük ve basittir ve paslanmaz çelik veya hipoalerjenik metaller gibi çocukların giymesi güvenli olan malzemelerden yapılır.
Tragus
Tragus
Tragus, kulak kanalının açıklığının yakınında, kulağın iç tarafından çıkıntı yapan küçük bir kıkırdak parçasıdır. Piercing için yaygın bir yerdir ve küpeler veya diğer takı türleri ile süslenebilir. Tragus, başın yan tarafına yapışık üçgen şekilli bir kıkırdak parçasıdır.
Evlilik Teklifi Yüzükleri
Evlilik Teklifi Yüzükleri
Evlilik teklifi yüzüğü, kişiye aşk ve bağlılığın simgesi olarak ve evlenme isteği olarak verilen bir yüzük türüdür. Evlilik teklifi yüzükleri genellikle merkez taşı olarak bir pırlanta bulunan pırlanta nişan yüzükleridir
Online Kuyumcu
Online Kuyumcu
Çevrimiçi kuyumcular genellikle altın, gümüş ve değerli taşlar gibi çeşitli malzemelerden yapılmış yüzükler, küpeler, kolyeler ve bilezikler dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Çevrimiçi kuyumcular, takı satın almanın uygun ve uygun maliyetli bir yolu olabilir.
Senin Mücevherin
Senin Mücevherin
Genellikle altın, gümüş ve elmas gibi değerli metallerden ve taşlardan yapılır, ancak cam, plastik veya ahşap gibi diğer malzemelerden de yapılabilir.Bilinen en eski örnekleri eski Mısır ve Mezopotamya'ya kadar uzanan takılar, binlerce yıldır insanlar tarafından giyilmektedir.
Göz Bileklikler
Göz Bileklikler
Bir göz bileziği, göz şeklinde bir tılsım veya kolye ucu bulunan bir bilezik türüdür. Göz, birçok farklı kültürde bulunan ve genellikle koruma, iyi şans ve gerçeği görme yeteneği ile ilişkilendirilen bir semboldür.
Fantazi Bileklikler
Fantazi Bileklikler
Fantazi bileklikler, ilhamını efsanevi ve fantastik temalardan alan bir takı türüdür. Genellikle altın, gümüş veya değerli taşlar gibi malzemelerden yapılırlar ve efsanevi yaratıkları, büyülü güçleri veya büyülü dünyaları temsil eden karmaşık tasarımlar ve sembollerle süslenebilirler.
Altın Piercingler
Altın Piercingler
Piercing, takı veya diğer dekoratif eşyaları yerleştirmek amacıyla vücutta bir delik açma uygulamasıdır. Binlerce yıldır insanlar tarafından uygulanan ve dünya çapında birçok farklı kültürde bulunabilen bir vücut modifikasyonu şeklidir.
Altın Küpeler
Altın Küpeler
Altın küpeler, kulaklara takılan popüler bir takı türüdür. Yumuşak, yoğun, sarı bir metal olan altından yapılırlar, oldukça sünek ve dövülebilir. Altın iyi bir elektrik iletkenidir ve hava veya su erozyonundan etkilenmez, bu da onu mücevherat için ideal bir malzeme yapar.