Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

piercing - Blog

Piercingler
Piercingler
Piercingler son 20 yılda en çok tercih edilmeye başlanan aksesuarlardandır. Kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler ve daha bir çok aksesuar çeşidi her ne kadar yüzyıllardır soylular ve kadınlar tarafından kullanılıyor olsa da piercingler 90’ lı yıllardan bu yana en çok tercih edilen takılar olarak hayatımıza girmiştir. Dünyanın farklı bölgelerinde ünlenen piercing, kısa zamanda ülkemizdeki gençler tarafından da kullanılmaya başlanmış, bugün yaşı her ne olursa olsun hemen her kadının severek kullandığı takılar olmayı başarmıştır. Bununla birlikte yalnızca bijuteri, çelik ve gümüş olarak üretilmekle kalmamış son yıllarda kuyumcu markalarının da ilgi odağı haline gelmiştir. Samsun kuyumcu markaları her ne kadar geleneksel mücevherleri üretmekte ısrarcı olsa da bir kısmı gelişen mücevher sektörüne uyum sağlamaya başlamıştır.
Piercingler
Piercingler
Piercing, vücudun bir bölümünde bir delik oluşturularak ve bu delikten mücevherlerin yerleştirildiği bir vücut modifikasyonu şeklidir.
Altın Piercingler
Altın Piercingler
Piercing, takı veya diğer dekoratif eşyaları yerleştirmek amacıyla vücutta bir delik açma uygulamasıdır. Binlerce yıldır insanlar tarafından uygulanan ve dünya çapında birçok farklı kültürde bulunabilen bir vücut modifikasyonu şeklidir.
Tragus Kombinleri
Tragus Kombinleri
Geçtiğimiz yıllarda gün yüzüne çıkan tragus küpeler, bir anda sevilmiş ve çoğu kadının kulağında piercingleri yerini almaya başlamıştır. Yakın zamanda giderek modellerinin artmasıyla kullanımına çeşitlilik getirmiştir.
Tragusun Zorlukları
Tragusun Zorlukları
Tragus piercing kullananların zorluk çektiği en önemli konulardan biri de tragusu çıkarıp takmaktan yanadır. İyileşme süreci tamamlandıktan sonra kişiler bu piercingi değiştirme ihtiyacı hissederler.
Tragus Stili
Tragus Stili
Tragus piercingin görünüşünden etkilenmeyen yoktur sanıyoruz. Tarzınıza yeni ve küçük dokunuşlar eklemek istediğiniz için bu alanı deldirmek istiyorsanız, bunu keyfi bir şey olarak değerlendirip deldirme sırasında rahat olmanızı tavsiye ederiz.