Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

Blog

Altın Bileklikler
Altın Bileklikler
Altın bileklikler, kadınların bileklerini süsleyen günümüzde farklı çizgilerde sunulan tasarımlarıyla dikkat çeken vazgeçilmez aksesuarlar arasında yerini almaktadır.
Burçlara Göre Altın Yüzükler
Burçlara Göre Altın Yüzükler
Altın yüzükler konusunda seçim yapamıyor ya da sevdiğiniz kişiye değerli bir hediye vermek istiyorsanız astroloji size bu konuda yol gösterebilir.
Altın Yüzük Kombinleri
Altın Yüzük Kombinleri
Aksesuar alışverişi yaparken her kadın farklı zevkler üzerinden seçimlerini yapmaktadır. Giyim tarzına göre bilekler, boyunlar ve kulaklar süslenirken seçilen kıyafetle uyumuna yönelik aksesuar tercih edilmektedir. Modelleri, çeşitleri ve renkleri bir kenarı bırakılacak olursa yüzükler her durumda kullanılabilecek yegane mücevher konumundadır.
Parmak Yapılarına Göre Yüzük Modelleri
Parmak Yapılarına Göre Yüzük Modelleri
Altın yüzükler, kadınlar tarafından vazgeçilmeyen aksesuarlar arasındadır. Son yıllarda yüzük konseptlerinin içerisine eklem yüzüğü çeşitlerinin de eklenmesiyle ellerde farklı bir stil yaratılarak, kuyumcu mağazalarında hızla çeşitleri sergilenmeye başlamıştır.
Altın Yüzüklerde El Yapısı
Altın Yüzüklerde El Yapısı
Kadınların parmaklarını şekillendiren, ellere zarafet veren yüzükler uzun bir süreçte tasarlanıp, altına farklı yöntemlerle şekil verilerek kuyumcu vitrinlerinde yerini almaktadır.
Altın Yüzüklerin Tarihçesi
Altın Yüzüklerin Tarihçesi
Yüzyıllardır kadınların parmaklarını süsleyen yüzük, aslında bugüne kadar cinsiyet ayrımı yapmadan hem erkek hem kadın için oldukça kullanılan bir aksesuar konumundadır.
Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Altın kolyeler arasından seçim yaparken birbirinden farklı modellere yer verilen ışıl ışıl kuyumcu vitrinleri, kadınların karar verme sürecini zorlaştırmaktadır.
Altın Hediye Seçimleri
Altın Hediye Seçimleri
Altın kolyeler arasından hediye seçimi yaparken hediye edeceğimiz kişinin aksesuar tercihlerini göz önünde bulundurarak bu doğrultuda bir karar vermekteyiz.
Altın Kolye Fiyatları
Altın Kolye Fiyatları
Altın kolye fiyatları, Samsun kuyumcu mağazalarında bu kriterlere göre belirlenmektedir. Kaptan Kuyumculuk her bütçeye hitap eden birbirinden farklı altın kolyelerine web sitesi ve mağazasında yer vermektedir.
Altın Kolye Kombinleri
Altın Kolye Kombinleri
Sürekli değişen giyim modası, peşinden takı tasarımı da sürüklemektedir. Her sene yenilenen kıyafetlerle birlikte tasarım dünyası bu yeni stilden feyz alarak, tasarımlarına bu yönde şekil vermektedir.