Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

tragus - Blog

Tragus
Tragus
Tragus, kulak kanalının açıklığının yakınında, kulağın iç tarafından çıkıntı yapan küçük bir kıkırdak parçasıdır. Piercing için yaygın bir yerdir ve küpeler veya diğer takı türleri ile süslenebilir. Tragus, başın yan tarafına yapışık üçgen şekilli bir kıkırdak parçasıdır.
Tragus Kombinleri
Tragus Kombinleri
Geçtiğimiz yıllarda gün yüzüne çıkan tragus küpeler, bir anda sevilmiş ve çoğu kadının kulağında piercingleri yerini almaya başlamıştır. Yakın zamanda giderek modellerinin artmasıyla kullanımına çeşitlilik getirmiştir.
Kaptan Kuyumculuk Tragus Modelleri
Kaptan Kuyumculuk Tragus Modelleri
Günümüzde hemen her tarzda kullanılabilen tragus piercingler, giyim stili, yaş, cinsiyet fark etmeksizin tercih edilmektedir.
Tragusun Zorlukları
Tragusun Zorlukları
Tragus piercing kullananların zorluk çektiği en önemli konulardan biri de tragusu çıkarıp takmaktan yanadır. İyileşme süreci tamamlandıktan sonra kişiler bu piercingi değiştirme ihtiyacı hissederler.
Tragus Stili
Tragus Stili
Tragus piercingin görünüşünden etkilenmeyen yoktur sanıyoruz. Tarzınıza yeni ve küçük dokunuşlar eklemek istediğiniz için bu alanı deldirmek istiyorsanız, bunu keyfi bir şey olarak değerlendirip deldirme sırasında rahat olmanızı tavsiye ederiz.
Küpelerin Tragus'a Evrimi
Küpelerin Tragus'a Evrimi
Yakın zamanda küpelerin vazgeçilmezi haline gelen tragus, Rihanna sayesinde neredeyse tüm dünyaya nam salmıştır. Farklı bir tarz yaratan tragus, önceleri ülkemizde yalnızca rahat ve spor giyim tarzından hoşlanan hanımefendiler tercih edebiliyorken, artık her giyim stilinde kullanılabiliyor ve farklı modelleriyle bu küçücük detay inanılmaz bir şekilde göze çarpıyor.