Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

bileklik - Blog

Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı Hediyesi Kaptan Kuyumculukta
Yılbaşı hediyesi herkesin yeni yıla bir ay kala bir bütçe belirleyip arayışa girdiği özel gün hediyelikleri arasında. Kimisi bu hediyeleri ve bütçeyi yeni yılı kimlerle geçireceğine göre kimisi de doğrudan değer verdiği kişiyi düşünerek seçiyor. Eğer yılbaşı gecesi kalabalık bir grupla birlikte geçirilecekse herkesi düşünmek gerekiyor.
Altın Zincir Bileklik
Altın Zincir Bileklik
Geçmişten günümüze muhteşem mücevherlerin ortaya çıkmasını sağlayan altın, değerini hiçbir zaman kaybetmeden hala en çok tercih edilen değerli madenler arasında. Her geçen sene değişen modayla birlikte kullanılan aksesuarlar ve dolayısıyla mücevherler de çeşitleniyor.
Göz Bileklikler
Göz Bileklikler
Bir göz bileziği, göz şeklinde bir tılsım veya kolye ucu bulunan bir bilezik türüdür. Göz, birçok farklı kültürde bulunan ve genellikle koruma, iyi şans ve gerçeği görme yeteneği ile ilişkilendirilen bir semboldür.
Fantazi Bileklikler
Fantazi Bileklikler
Fantazi bileklikler, ilhamını efsanevi ve fantastik temalardan alan bir takı türüdür. Genellikle altın, gümüş veya değerli taşlar gibi malzemelerden yapılırlar ve efsanevi yaratıkları, büyülü güçleri veya büyülü dünyaları temsil eden karmaşık tasarımlar ve sembollerle süslenebilirler.
Cetaş Bileklik Modelleri
Cetaş Bileklik Modelleri
Bizim için değerli birine hediye alırken öncelikle alacağımız hediye üzerinde çalışan güçlü markaları inceleriz. Bunun sebebi hediye alacağımız kişiye kalite yönünden mahcup olmamaktır. Tabii genel görmüş kurallar çerçevesinde dünyaca tanınmış markalardan alışveriş yapmak sizin kendiniz adına ortaya çıkardığınız kaliteli kimliğe fayda sağlamaktadır.
Cetaş 585 Bileklik Fiyatları
Cetaş 585 Bileklik Fiyatları
Her biri farklı tasarım yapılarına sahip Cetaş bileklikleri özel koleksiyonlarından ortaya çıkan parçalarının yanı sıra farklı zevklere sahip kişilerin tercihlerine hitap edecek şekilde hazırlanmaktadır. Aksesuarları, tasarımlar ortaya çıkarılırken her şeyden ziyade önde tutulan modayı takip eden yönünün güçlü yaratımlarıdır. Benzerlerini hiçbir yerde göremeyeceğiniz bu muhteşem tasarımlarıyla herkesin ilgisini çekmektedir.
Altın Bileklik Tasarımları
Altın Bileklik Tasarımları
Kaptan Kuyumculuk, altın bileklikler üzerine yaptığı tasarım çalışmalarıyla birbirinden farklı yüzlerce çeşide bünyesinde yer vermektedir. Onu diğer kuyumcu mağazalarından ayıran en önemli özelliği seçkin markalarla çalışarak, tasarımcılarının ortaya çıkardığı eşsiz mücevherler sayesinde ve kalitesiyle markasına karşı güven yaratmasıdır.
Altın Bileklik Hediye Seçimleri
Altın Bileklik Hediye Seçimleri
Hem altın bileklikler konusunda hediye seçimi yapmak istiyor hem de bu bilekliklerin fiyatları konusunda uygun bir seçim yapmak için arayışa giriyorsanız, amacınız sevdiğiniz kişiye değerli bir hediye vermek olduğundan önceliğiniz hediye edeceğiniz altın bilekliğin modeline karar vermek olmalıdır.
Burçlara Göre Altın Bileklikler
Burçlara Göre Altın Bileklikler
Sade, şık, spor giyim tarzlarına göre tercih edilen altın bileklikleri kuyumcu mağazalarından satın alırken biz ne kadar farkında olmasak da aslında seçimlerimizi doğum haritalarımıza bağlı burçlar belirlemektedir.
Altın Bileklik Kombinleri
Altın Bileklik Kombinleri
Altın bileklikler, yapıları itibariyle çoğu zaman günlük kullanım için tercih edilirken, bunlar arasında yer alan taşlı modeller ise daha çok özel günlerle kullanılmaktadır.