Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

8 ayar altın - Blog

8 Ayar Altınların Üretimi
8 Ayar Altınların Üretimi
8 ayar takılara olan talebin artmasıyla birlikte Samsun kuyumculuk sektöründe bu gruba yönelik çalışmalar hız kazanmaya başlamıştır. Daha çok altını bir arada kullanabilme isteği, altın fiyatlarının yükselmesi ve 8 ayarın kalitesiz olmasına ilişkin algının yanlış olduğunun anlaşılmasıyla 8 ayar takılar gözde mücevherler arasında yerini almıştır.
Kaptan Kuyumculuk 8 Ayar Altın Modelleri
Kaptan Kuyumculuk 8 Ayar Altın Modelleri
8 ayar takılar, son yıllarda kuyumcu sektörünün fazlasıyla tasarımları üzerinde çalıştığı; kadınlarınsa oldukça tercih ettiği altın takılardır. 8 ayar takıların üretilmesiyle birlikte özellikle de hediyelik aksesuar olarak fazlasıyla satın alınmaya başlanmıştır. Hediye almak istediğimizde seçim yaparken her zaman zorlanırız.
8 Ayar Altınların Tasarımları
8 Ayar Altınların Tasarımları
8 ayar takılar üzerinden tasarımlarını geliştirmeye devam eden altın sektörü, bu konudaki çeşitliliğini her geçen gün artırmaktadır. Farklı takı modellerinin ortaya çıkmasıyla, bu takılar 8 ayar altın üzerinde şekillenmeye başlamıştır.
8 Ayar Altınların Dayanıklılığı
8 Ayar Altınların Dayanıklılığı
Altın alırken sizin için önemli olan sağlam bir metal olması ve dayanıklılığıyla uzun yıllar kullanabilmesiyse, seçiminiz 8 ayar takılardan yana olabilir. Altın en saf haliyle kolaylıkla işlenebilen bir madendir. Bu açıdan bakıldığında tamamıyla yumuşak bir maden olan altın, kolayca şekil verilerek benzersiz parlaklığa sahip takılar ortaya çıkmaktadır. 24 ayar bir takının tamamında altın kullanılırken, 8 ayar altında farklı madenler de kullanılabilmektedir.