Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

8 ayar - Blog

8 Ayar Altınların Üretimi
8 Ayar Altınların Üretimi
8 ayar takılara olan talebin artmasıyla birlikte Samsun kuyumculuk sektöründe bu gruba yönelik çalışmalar hız kazanmaya başlamıştır. Daha çok altını bir arada kullanabilme isteği, altın fiyatlarının yükselmesi ve 8 ayarın kalitesiz olmasına ilişkin algının yanlış olduğunun anlaşılmasıyla 8 ayar takılar gözde mücevherler arasında yerini almıştır.
8 Ayar Altınların Dayanıklılığı
8 Ayar Altınların Dayanıklılığı
Altın alırken sizin için önemli olan sağlam bir metal olması ve dayanıklılığıyla uzun yıllar kullanabilmesiyse, seçiminiz 8 ayar takılardan yana olabilir. Altın en saf haliyle kolaylıkla işlenebilen bir madendir. Bu açıdan bakıldığında tamamıyla yumuşak bir maden olan altın, kolayca şekil verilerek benzersiz parlaklığa sahip takılar ortaya çıkmaktadır. 24 ayar bir takının tamamında altın kullanılırken, 8 ayar altında farklı madenler de kullanılabilmektedir.
8 Ayar Altınlar
8 Ayar Altınlar
Değerli madenleri düşünecek olduğumuzda, geçmişten günümüze vazgeçilmeyen her türlü takı tasarımda yer verilen ve kullanımını çok uzun yıllar koruyabilen altın her dönem adından bahsettirmiştir. Her kadının üzerinde bulundurmak istediği, tercihlerin yalnızca renklere göre değiştiği altın, farklı işlemelerin kullanılmasıyla adından her zaman bahsettirmeyi başarmıştır.