Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

2022 Ocak - Blog

Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Altın kolyeler arasından seçim yaparken birbirinden farklı modellere yer verilen ışıl ışıl kuyumcu vitrinleri, kadınların karar verme sürecini zorlaştırmaktadır.
Altın Hediye Seçimleri
Altın Hediye Seçimleri
Altın kolyeler arasından hediye seçimi yaparken hediye edeceğimiz kişinin aksesuar tercihlerini göz önünde bulundurarak bu doğrultuda bir karar vermekteyiz.
Altın Kolye Fiyatları
Altın Kolye Fiyatları
Altın kolye fiyatları, Samsun kuyumcu mağazalarında bu kriterlere göre belirlenmektedir. Kaptan Kuyumculuk her bütçeye hitap eden birbirinden farklı altın kolyelerine web sitesi ve mağazasında yer vermektedir.
Altın Kolye Kombinleri
Altın Kolye Kombinleri
Sürekli değişen giyim modası, peşinden takı tasarımı da sürüklemektedir. Her sene yenilenen kıyafetlerle birlikte tasarım dünyası bu yeni stilden feyz alarak, tasarımlarına bu yönde şekil vermektedir.
Altın Kolye Fikirleri
Altın Kolye Fikirleri
Altın kolyeler, asırlardır kendinden söz ettirerek kadınların gerdanlarını süsleyen önemli mücevherler olarak günümüze kadar gelmiştir. Yüzyıllardır farklı yöntemlerle işlenen altının, kolyeye dönüşüm sürecinde birçok aşamadan geçirilerek her dönemin stillerini bulunduğu zamana yansıtmayı başarmıştır. Altın kolyelerde tema üzerinden ilerlendiğinde farklı dönemleri yansıttığı da kolaylıkla görünmekte, kadınların tercihleri bu duruma göre değişiklik gösterebilmektedir.