Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

bilezik - Blog

Göz Bilezikler
Göz Bilezikler
Göz sembolü asırlardır mücevherlerde, evlerde, iş yerlerinde, bebeklerin ve değerli eşyaların üzerinde kullanılan simgelerdir.
Antik Çağlarda Altın Bilezikler
Antik Çağlarda Altın Bilezikler
Neredeyse 7000 yıllık geçmişe sahip olan bilezikler birçok uygarlık tarafından esnek dalların kullanılmasıyla bilekteki süs eşyaları olarak kullanılmıştır.
Altın Bilezik Modelleri
Altın Bilezik Modelleri
Geçmişten günümüze hemen her kültürde kıymetli bir yer kaplayan altın bilezikler, gözde mücevherlerin yanında yerini alarak altın takılar arasındaki yetkinliğini sürdürmektedir.
Altın Bilezik İle Tarzı Yakala
Altın Bilezik İle Tarzı Yakala
İnce altın bilezikleri giyim tarzınızla nasıl eşleştirebileceğinizi bir önceki makalemizde incelemiştik. Elinizde kalın formlu altın bilezikler bulunuyor ve bunları kullanarak giyim tarzınızla parlamak istiyorsanız bu bileziklerin kullanımıyla ilgili değerlendirmemiz size yol gösterecektir.
Altın Bilezik Kombinleri
Altın Bilezik Kombinleri
Altın bilezikler, kombinleme konusunda kadınların zihinlerinde soru işaretlerine yol açabilmektedir. Kombinlemeyi tek bir bilezikle yapmanız durumunda bu altın bileziği kıyafetinizle eşleştirmeniz sizi kısıtlayabilir. Çünkü tek bilezik seçimi, o bilezikte kullanılan renk, taş, altının tonu gibi alanlarla giyinmeniz konusunda sizi sınırlandıracaktır.
Altın Bileziğin Tarihi
Altın Bileziğin Tarihi
Tarihte takının ilk olarak karşımıza çıktığı örneklerden biri olan bilezikler, yüzyıllardır kadın ve erkeklerin kullandığı tarihte gücü ve gösterişi temsil eden; günümüzde ise zevklere göre çeşitleri tercih edilen ve severek kullanılan aksesuarlardır.