Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

kaptan kuyumculuk - Blog

Küpelerin Tragus'a Evrimi
Küpelerin Tragus'a Evrimi
Yakın zamanda küpelerin vazgeçilmezi haline gelen tragus, Rihanna sayesinde neredeyse tüm dünyaya nam salmıştır. Farklı bir tarz yaratan tragus, önceleri ülkemizde yalnızca rahat ve spor giyim tarzından hoşlanan hanımefendiler tercih edebiliyorken, artık her giyim stilinde kullanılabiliyor ve farklı modelleriyle bu küçücük detay inanılmaz bir şekilde göze çarpıyor.
Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Kaptan Kuyumculuk Altın Küpeleri
Altın küpeler, giyim stilimizin vazgeçilmez bir parçası olarak her gün kulaklardaki yerini almaktadır. Her zaman farklı kıyafetlerle çevremizdeki kişilerin dikkatini çekerken altın küpelerle küçük ama fark yaratan detaylara yer verdiğimizde kendimiz adına mükemmel bir imaj oluşturabiliriz.
Altın Küpe Stilleri
Altın Küpe Stilleri
Stilinizi ön plana çıkaracağınız altın küpeler sayesinde, seçimlerinizle bir adım öne çıkabilir giyiminize bütünlük ve ışıltı katabilirsiniz. Kuyumcu mağazalarında yüzlerce çeşidine yer verilen altın küpelerle istediğiniz görünümü yaratabilmek için bu küpelerden ilham alabilirsiniz.
Altın Küpe Modelleri
Altın Küpe Modelleri
Günümüzde çağdaş modellerin de üretilmesiyle birlikte ilgiyi üzerine çeken altın küpeler, kullanım alanlarına göre farklı amaçlarla satın alınmaktadır. Her ne kadar bulunduğumuz ortama göre kıyafet seçimlerimiz ve tarzımız değişiyor olsa da, hepimizin çoğunlukla yansıttığı ve giymeyi tercih ettiği kıyafetler bulunmaktadır.
Altın Bilezik Modelleri
Altın Bilezik Modelleri
Geçmişten günümüze hemen her kültürde kıymetli bir yer kaplayan altın bilezikler, gözde mücevherlerin yanında yerini alarak altın takılar arasındaki yetkinliğini sürdürmektedir.
Altın Bileklik Tasarımları
Altın Bileklik Tasarımları
Kaptan Kuyumculuk, altın bileklikler üzerine yaptığı tasarım çalışmalarıyla birbirinden farklı yüzlerce çeşide bünyesinde yer vermektedir. Onu diğer kuyumcu mağazalarından ayıran en önemli özelliği seçkin markalarla çalışarak, tasarımcılarının ortaya çıkardığı eşsiz mücevherler sayesinde ve kalitesiyle markasına karşı güven yaratmasıdır.
Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Kaptan Kuyumculuk Takı Modelleri
Altın kolyeler arasından seçim yaparken birbirinden farklı modellere yer verilen ışıl ışıl kuyumcu vitrinleri, kadınların karar verme sürecini zorlaştırmaktadır.
Altın Hediye Seçimleri
Altın Hediye Seçimleri
Altın kolyeler arasından hediye seçimi yaparken hediye edeceğimiz kişinin aksesuar tercihlerini göz önünde bulundurarak bu doğrultuda bir karar vermekteyiz.
Altın Kolye Fiyatları
Altın Kolye Fiyatları
Altın kolye fiyatları, Samsun kuyumcu mağazalarında bu kriterlere göre belirlenmektedir. Kaptan Kuyumculuk her bütçeye hitap eden birbirinden farklı altın kolyelerine web sitesi ve mağazasında yer vermektedir.
Kaptan Kuyumculuk Minimal Damla Taş Altın Kolye
Kaptan Kuyumculuk Minimal Damla Taş Altın Kolye
14 ayar altın üzerinde işlenen renk tonlarından en gösterişlisi olan Rose renginin kadın teninde aldığı olağanüstü görüntüsü sayesinde oldukça muhteşem bir görüntüye sahip olunduğu herkes tarafından bilinmektedir.